Packa med på resan

Om man ska ge sig ut på resa så gäller det att man packar med sig de saker som man kommer att använda och som man har behov av. Det är dock viktigt att inte packa med sig sådant

Om man ska ge sig ut på resa så gäller det att man packar med sig de saker som man kommer att använda och som man har behov av. Det är dock viktigt att inte packa med sig sådant som man inte kommer att använda och bara tar upp plats i din resväska. Om du kommer att resa länge med tåg, buss eller flyg så gäller det att se till så man packar med i sitt handbagage sådant som gör att man kan få tiden att gå.

Ett par riktigt bra hörlurar kan vara en fördel att införskaffa inför din resa så kommer du inte att störa någon annan om du lyssnar på musik eller ser på film i din surfplatta eller mobil. Power Bank så du kan ladda dina digitala enheter är också bra att skaffa sig, se dock till att ladda dessa innan ni åker iväg så det finns ström att ladda mobilen eller surfplattan.

Resväskan kan med fördel packas med det tyngsta längst ner och lättare kläder högre upp i väskan så kommer den att vara stabilare då du drar den mellan gater eller till tåg och buss. Se till att inte packa med för mycket. Det är du själv som ska dra och lyfta din väska. Flyger du så finns det ett max för hur mycket din väska får väga. Det kan finnas fördel att det finns lite outnyttjat utrymme om du köper med ig något på din resa och det finns plats att packa ner detta.