Något nytt inför sommarens semester

Till sommarsemestern är det vanligt att vi vill känna oss snygga och fräscha. Lite nytt i garderoben känns bra, kläder som är gjorda för sommar och sol. En resegarderob i tunna kläder som går och packa utan att de

Till sommarsemestern är det vanligt att vi vill känna oss snygga och fräscha. Lite nytt i garderoben känns bra, kläder som är gjorda för sommar och sol. En resegarderob i tunna kläder som går och packa utan att de blir alltför skrynkliga är idealet. Till det behöver du kanske ett par nätta och lätta sandaletter för att även fötterna ska bli fina. Kolla in utbudet på nätet.

Vart ska du resa?

Det ser lite dystert ut vad gäller urvalet av resmål. Pandemin har satt gränser och vissa länder kan du inte komma in i även om du skulle vilja. Troligtvis kommer länderna i Sydeuropa att vara tillgängliga för oss svenskar som turister, kanske även Thailand men det ser lite dystrare ut.

Det kan bli hemester i år också

Sverige verkar bli säkert att resa i till denna sommar också. Det blir troligen inga begränsningar mellan regioner. Det finns ju sol och bad även i Sverige och inte bara i den södra delen. Lite bortglömt kanske Pite havsbad är. Annars söker vi oss gärna till de långa stränderna på Öland eller nere i södra Sverige för att få möjlighet att känna sand mellan tårna. Vi kanske ses i Karlskrona?