Uppgradera med sviter

Att kontinuerligt renovera och förbättra sina lokaler är en viktig del av varje hotellverksamhet. Det är stor skillnad för gästerna att bo i nyrenoverade rum, vilket kan bidra exempelvis till positiva omdömen på Tripadvisor och andra bedömningsverktyg. Mycket kan

Att kontinuerligt renovera och förbättra sina lokaler är en viktig del av varje hotellverksamhet. Det är stor skillnad för gästerna att bo i nyrenoverade rum, vilket kan bidra exempelvis till positiva omdömen på Tripadvisor och andra bedömningsverktyg. Mycket kan du hinna med under lågsäsong. Men beroende på hotellets storlek brukar det även fungera bra att till exempel renovera ett våningsplan i taget. Så länge det görs någorlunda diskret.

Söker upplevelser

En av dagens större resetrender är att resenärer söker speciella upplevelser. De vill ha ut något extra av sin vistelse. Många väljer också hotell efter just hotellupplevelsen eller möjlighet till ett särskilt fint rum. Därför kan det vara värt att fundera på att uppgradera en del av rummen till sviter. Gärna med lite mer exklusiva faciliteter, i form av till exempel ett spabadkar. Dessa kan du hitta här hos butiken Stonefactory.se.

Allmänna utrymmen?

Förutom rummen mår även allmänna utrymmen bra av en uppfräschning med jämna mellanrum. Det kan handla om lobby och reception. Men även om utrymmen som restaurang, bar och spa. I samband med detta kan ni fundera på att förändra ert utbud lite. Till exempel kanske restaurangens koncept ska göras om, både gällande meny och inredning. Eller spaavdelningen utökas med ytterligare bastu eller behandlingsrum. Detta bör delvis vara baserat på tidigare feedback från gästerna.